Zoeken

Four Pees kondigt partnership aan met Durst Software & Solutions

Four Pees kondigt partnership aan met Durst Software & Solutions

Four Pees kondigt trots een samenwerking met Durst aan. Het bedrijf zal een cruciale integratiepartner worden van de divisie Software & Solutions van Durst. Four Pees zal Durst helpen met de implementatie van zijn ‘pixel-to-outputstrategie’ en de softwareoplossingen van het bedrijf, zoals Durst Workflow of Durst Smartshop, integreren bij de klanten.

Durst Group ging in 2019 van start met de divisie Durst Software & Solutions, die met een team van meer dan 60 medewerkers slimme en eenvoudige softwareoplossingen levert voor de stroomlijning van het volledige printproces. Meer concreet gaat het om Durst LIFT ERP, een cloudgebaseerd ERP/MIS-systeem, Durst Smartshop, een uitgebreide premiumoplossing voor printproducten op maat in de e-commercesector, en Durst Workflow, een dashboardtoepassing voor pre-printautomatisering en -productie. De oplossingen zijn ontwikkeld voor digitaal drukwerk, met een 360°-benadering voor de optimalisatie van drukprocessen in een productie-omgeving met meerdere leveranciers. 

Michael Deflorian, Business Unit Manager bij Durst Software & Solutions: Durst staat bekend om de kwaliteit van zijn hardware, en met Durst Software & Solutions nu ook voor de kwaliteit van zijn software voor printautomatisering. We wilden de consulting- en integratiediensten voor onze klanten verbeteren en onze productportfolio vlot toegankelijk maken. Toen we in Europa op zoek gingen naar een ervaren integratiepartner, verscheen Four Pees snel op onze radar. Ze houden de vinger aan de pols van de mondiale drukkerijsector en hebben hun sporen verdiend met complexe automatiseringsprojecten. Toen we met elkaar begonnen te praten, merkten we dat onze manier van werken heel complementair is.”

Tom Peire, CEO van Four Pees: “Al bijna vijftien jaar lang helpen wij grote en kleine bedrijven overal ter wereld met de automatisering van hun printprocessen. Deze nieuwe samenwerking met de divisie Software & Solutions van Durst is de volgende stap in ons groeiverhaal, met een grotere focus op integratiediensten en een versterkt team. Hun visie – ‘van pixel naar output’ – past perfect bij de onze: automatisering van a to z implementeren. Wij kijken ernaar uit om samen met de verschillende regionale teams van Durst de drukkerijen te helpen om hun printproductie te optimaliseren.”

Om er dieper op in te gaan organiseert Four Pees op 5 mei 2022 een Four Pees Café over de nieuwe samenwerking en de 360°-benadering voor de printautomatisering van Durst.

Klik hier om in te schrijven voor de webinar!

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.