Zoeken

Four Pees & Insoft onthullen nieuwste Imp V12 tijdens webinar

Four Pees & Insoft onthullen nieuwste Imp V12 tijdens webinar

De nieuwe release maakt ganging en nesting nog efficiënter 

 

Insoft heeft zijn nieuwste versie van InSoft Imp uitgebracht. InSoft Imp is al jarenlang veruit de flexibelste en efficiëntste software voor lay-out planning, ganging en impositie op de markt. Imp 12 tilt die efficiëntie naar een nog hoger niveau voor zelfs de meest complexe planningsscenario’s. De gebruikersinterface van de toepassing werd bijgewerkt om hem intuïtiever en gebruiksvriendelijker te maken, terwijl de onderliggende algoritmen ingrijpend werden geoptimaliseerd. Zowel Imp 12 als de volautomatische Imp Flow 12 zijn nu verkrijgbaar.

Nieuwe ‘pure nesting’ engine voor gestanste jobs

Imp ondersteunt sinds jaren de veloptimalisering door het nesten van (zowel rechthoekige als gestanste) jobs. Het nesting-algoritme voor gestanste jobs was echter onderhevig aan beperkingen, die nu door het nieuwe pure nesting-algoritme worden opgelost. Het resultaat is een nauwere nesting van jobs met onregelmatige vormen, wat vaak vellen uitspaart (en dus het werk versnelt en de kosten verlaagt).

Verbeteringen voor gestanst drukwerk

Een reeks nieuwe en geperfectioneerde functies van Imp 12 verbeteren de workflows voor gestanste jobs ingrijpend. De nieuwe scourer tool zet vlakke matrijzen uit een PDF- of DXF-bestand om in een gestructureerd CF2-formaat, zodat de matrijs gemakkelijk kan worden hergebruikt. De geometrie van de job kan nu ook een willekeurig aantal graden worden gedraaid (vroeger kon dat alleen in stappen van 90°), wat efficiëntere lay-outs oplevert. CF2-bestanden met 1-up stanslijnen die een willekeurig aantal graden worden gedraaid, worden nu ook volledig ondersteund. Het algoritme voor de afstemming van de matrijzen is geoptimaliseerd voor matrijzen met interne gesloten paden (zoals zones voor transparante vensters).

Wil je InSoft Imp v12 live in actie zien?

Op donderdag 10 maart, om 16.00 u. CET, organiseert Four Pees een Four Pees Café over deze nieuwe versie van InSoft Imp. We demonstreren dan alle nieuwe functies van InSoft Imp.

Klik hier om in te schrijven voor de webinar

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.