Zoeken

FESPA On Tour

FESPA On Tour

Alle events zijn uitgesteld, nieuwe data volgen.

Met Fespa On Tour organiseren we in verschillende Belgische steden een leuke samenkomst. We combineren een boeiende tour in de betreffende stad, met nadien een hapje en een drankje…

Beste Fespa leden en collega’s,

Vermits we momenteel door een bepaald virus niet kunnen samenkomen met een grote groep, heeft Fespa Belgium besloten om kleine lokale events te organiseren.

Iedereen in België (Vlaanderen, Brussel en Wallonië) met een passie/interesse voor digitale print en visuele communicatie kan deelnemen aan onze Fespa On Tour events. Van beletteraar, textielprinter tot grafisch ontwerper…, iedereen is welkom.

Met Fespa On Tour organiseren we in verschillende Belgische steden een leuke samenkomst. We combineren een boeiende tour in de betreffende stad, met nadien een hapje en een drankje, waarbij u kennis kan maken met collega’s uit de regio en elkaar kan inspireren met tal van nieuwe ideeën. Dit is in deze snel evoluerende tijden meer dan ooit belangrijk.

So let’s meet! De plaatsen zijn beperkt, dus gelieve uw interesse zo snel mogelijk door te geven. Via onderstaande link kan u een mail sturen naar events@fespa.be, met uw voorkeur van welke Fespa On Tour locatie en datum best past voor u. Daarna sturen we u een persoonlijk mail met alle bijkomende info betreffende het Fespa On Tour event in uw regio.

De plaatsen zijn beperkt, First come first served!

Max 1 persoon per sponsor. Max 3 sponsors per event

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.