Zoek

Fespa Ladies: Een samenkomst van toffe dames in de Grafische Sector- 19/09/2024

Fespa Ladies: Een samenkomst van toffe dames in de Grafische Sector- 19/09/2024

Dames, verbind je met gelijkgestemde zielen en laat ons samen de grafische wereld verkennen! Fespa Ladies brengt vrouwen uit de grafische sector samen voor een onvergetelijk evenement vol gezelligheid en waardevolle connecties.

Bij Fespa Ladies draait het om meer dan alleen het delen van professionele ervaringen; we willen een gemeenschap creëren waarin vrouwen in de grafische sector elkaar ondersteunen en inspireren. Ons evenement is de perfecte gelegenheid om te genieten van toffe babbels, nieuwe vriendschappen te sluiten en te erkennen hoe waardevol de bijdragen van dames in deze branche zijn.

Dus, trek je creatieve outfit aan en sluit je aan bij Fespa Ladies. Samen gaan we erop uit, genieten van elkaars gezelschap en de grafische wereld op een unieke manier ontdekken. Laat ons samen een bruisende en inspirerende gemeenschap vormen, waar de waarde van elke vrouw in de sector centraal staat.

Fespa Ladies – waar passie, creativiteit en vrouwelijke kracht samenkomen. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen op ons volgende evenement!”

Interesse? Schrijf je hier in communication@fespa.be

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.