Zoek

Ewout Maartense versterkt het Nederlandse Dataline Business Development team

Ewout Maartense versterkt het Nederlandse Dataline Business Development team

Dataline blijft zich – naast de forse uitbreidingen op de Europese markt – ook op de thuismarkt in Nederland inzetten om kwaliteit en ervaring in huis te halen. Daarom verwelkomen we met veel enthousiasme Ewout Maartense als nieuwkomer in het Business Development-team. Samen met Robert Hartman versterkt hij de Dataline aanwezigheid op de Nederlandse markt, en zal hij de verdere ontwikkeling van Dataline op de Duitse markt ondersteunen. 

Ewout legde al een indrukwekkend parcours af van commerciële functies bij gerenommeerde toeleveranciers in de grafische industrie zoals Apple, Scitex (later Creo), Kodak, Landa en Scodix. Hierdoor beschikt hij over een bijzonder brede kennis van alle productietechnieken, workflows en software voor grafische productiebedrijven. Zijn uitgebreid netwerk in de print industrie maakt hem de ideale persoon om de groei van MultiPress in Nederland en Europa verder te stimuleren.

Ewout Maartense is verheugd over zijn overstap naar Dataline: “Het is vandaag meer dan ooit duidelijk dat de grafische industrie het meeste voordeel haalt uit automatisering, en dat er vooral op het gebied van administratieve workflows nog heel wat efficiëntiewinst en rendementsverbetering mogelijk is. De groei van Dataline in Nederland en Europa bewijst dat dit moment is aangebroken. Daarom ben ik trots om juist nu deel van het Dataline team te worden.”.

Robert Hartman, Country Manager Dataline Nederland, verklaart: “Met Ewout Maartense aan boord zetten we een krachtige stap voorwaarts in het stimuleren van de verdere groei van Dataline én de ondersteuning van onze klanten. We kijken er samen naar uit om verdere successen te boeken en onze positie als marktleider nog meer te versterken.”.

Dirk Deroo, CEO van Dataline, voegt toe: “Ik ben zeer blij met de komst van Ewout en ik ben ervan overtuigd dat de uitgebreide expertise van Ewout in de grafische industrie en zijn bewezen trackrecord in business development aanzienlijk zullen bijdragen tot de resultaten van Dataline.”.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.