Zoek

European Digital Press Awards 2021: Dataline bekroont met twee awards

European Digital Press Awards 2021: Dataline bekroont met twee awards

Voor het derde jaar op rij ontvangt MultiPress van Dataline Solutions de erkenning van de European Digital Press als beste MIS/ERP-software voor printmediabedrijven met twee European Digital Press Awards.

Het belangrijke consortium European Digital Press (EDP) bekroonde Dataline Solutions al eerder voor de MultiPress Installation App in 2019 en de MultiPress e-Calculator in 2020. Het is dus de eerste keer dat Dataline niet één maar twee prijzen in de wacht sleept.

Dirk Deroo, CEO van Dataline Solutions, laat weten trots te zijn op de doelen die hij met zijn team heeft bereikt: “Deze European Digital Press Awards zijn nogmaals een bevestiging vanuit het werkveld dat de mindset en “DNA” binnen mijn bedrijf werkt. Ons R&D en innovatie-team zet, meer dan onze concurrentie, in op doorgedreven innovatie en MultiPress staat daardoor nooit stil. Zo hebben we inmiddels een stevige reputatie opgebouwd in Europa en blijven we zelfs in crisisjaren groeien. We zijn vastberaden om de referentie bij uitstek te blijven, met onze toepassingen hebben onze klanten nu eenmaal de tools in handen om van hun printmediabedrijf een moderne, procesgedreven en verregaand geautomatiseerde business te maken.”

  • De eerste innovatieve toepassing van Dataline die dit jaar in de prijzen viel, was MultiFlow. MultiFlow is een robotgestuurde procesautomatiseringstoepassing (RPA) die gelanceerd werd in 2021. Deze toepassing werd zorgvuldig ontwikkeld, getest en verbeterd om de hoge kwaliteit te kunnen garanderen. En niet zonder succes: de toepassing werd enthousiast onthaald door MultiPress-klanten die de voordelen direct zagen én voelden binnen hun printmediabedrijf. Met de slimme selectie van een 20-tal flows in MultiPress is een veelzijdige en flexibele basis gelegd, waarmee je een uitstekende automatisering van veelvoorkomende taken en processen binnen MultiPress mogelijk maakt. MultiFlow is een laagdrempelige oplossing: zelfs door een reeks aanvankelijk kleine stappen te automatiseren, bereik je toch direct resultaten.
  • De tweede bekroonde software van Dataline Solutions is de MAS Audit Software. Deze software werd aanvankelijk ontwikkeld met een zeer praktisch doel voor ogen: er was duidelijk nood aan een volledige, inzichtelijke en onafhankelijke tool die helpt om alle processen van grafimediabedrijven haarfijn in beeld te brengen. Met de software bouw je, aan de hand van bewezen algoritmes, een onafhankelijk en zeer gedetailleerde analyse voor elk proces en subproces in een grafisch bedrijf, voor elke productietechniek en voor elk administratief proces. Het doel van deze toepassing is om printprofessionals zo te ondersteunen in de business development van hun printmediabedrijf.

Lees hier het volledige verhaal.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.