Zoeken

Ervaar het verschil met Fujifilms oplossingen op drupa 2024

Ervaar het verschil met Fujifilms oplossingen op drupa 2024

De Fujifilm Group demonstreert dit jaar al zijn printtechnologieën op Fujifilms grootste drupa-stand (2.420 m²) ooit, van analoge en digitale toner- en inkjetprinters tot printkoppen, inkten en software. Het is een ongekend brede productaanbod en Fujifilm benadrukt hiermee zijn vermogen om producten, oplossingen en technologieën te leveren voor diverse klantbehoeften, van praktische verbeteringen in het productieproces tot radicale transformatie van bedrijfsmodellen.

Naast onze oplossingen voor bedrijfsdrukwerk en flexibele verpakkingen, tonen wij nieuwe automatiseringsopties voor onze hybride grootformaat inkjetprinter uit de bekroonde Acuity-lijn, die een nog hogere productiecapaciteit mogelijk maken. En we introduceren onze AQUAFUZE-technologie, een nieuwe watergedragen inkt die veiligheid en milieuoverwegingen hoog in het vaandel heeft. Deze innovatieve inkttechnologie heeft de eigenschappen van UV-inkt en solventinkt maar is toch op waterbasis, wat het aanbod van onze klanten kan vergroten en de werkomgeving verbetert. 

Fujifilm Group heeft ook een nieuwe overkoepelende doelstelling onthuld: ‘Giving our world more smiles,’ ter ere van het 90-jarige jubileum dit jaar. Fujifilm Group wil hiermee laten zien dat het een verschil in waarde kan bieden om de wereld uiteindelijk leuker te maken. We kijken uit naar uw komst. 

Voor meer informatie over alle printers en oplossingen, kijk dan hier: drupa 2024 | Fujifilm Print EMEA

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.