Zoeken

E-Business zonder MIS connectie? Dat gaat mis!

E-Business zonder MIS connectie? Dat gaat mis!

Het belang van connectie webshop-MIS

De relevantie van een integratie van uw webshop met het MIS systeem snel duidelijk vanuit het perspectief van het digitale tijdperk waarin we leven. Klanten hebben veel keuze als ze een product (willen) kopen. Er zijn tevens enkele belangrijke aspecten waarmee ze rekening houden als ze aankopen:

Efficiënte customer care en loepzuivere levertermijnen

Om het vertrouwen van klanten te winnen moet je ervoor zorgen dat hun vragen en verzoeken tijdig worden beantwoord. Dit kan variëren van een informatieaanvraag tot de modaliteiten van een levering/installatie.

Ken je klant, wees relevant

Wanneer ben je relevant? Wel, het is bijvoorbeeld meer dan waarschijnlijk dat je klant niet geïnteresseerd is in een carwrap-deal als hij/zij geen wagenpark heeft. Ken dus je klant. En stel enkel relevante producten voor.

Een naadloze ervaring voor de klant

Wanneer een klant de helpdesk belt, verwacht hij/zij dat je al weet wie hij/zij is en welke transacties hij/zij recentelijk met je bedrijf heeft gehad. Dit is alleen mogelijk wanneer alle afdelingen met dezelfde applicatie toegang hebben tot dezelfde gegevens. En waar vind je alle noodzakelijke gegevens? In je MIS-systeem. Maar moet je dat dan allemaal apart opzoeken …? Neen dus. Integreren is de boodschap. 

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.