Zoeken

Durst P5 sleutel tot succes voor Publi-FDM

Durst P5 sleutel tot succes voor Publi-FDM

Publi-FDM, een tak van de Daddy Kate-groep in België, heeft onlangs geïnvesteerd in een Durst P5 350 HS-printer. Deze aanschaf is gericht op het verhogen van de capaciteit, automatisering en verbetering van de kwaliteit, terwijl duurzaamheid en klantgerichtheid behouden blijven. De oprichter, Franky De Meyer, benadrukt dat de printer voldoet aan de groeiende vraag van grote merken en retailers, en zorgt voor een snelle en hoogwaardige productie. Publi-FDM opereert nu internationaal dankzij recente overnames in Frankrijk en België, en heeft uitbreidingsplannen naar Nederland.

Het bedrijf, sinds 2015 actief in grootformaat print, koos voor de high-speed versie van de Durst P5, compleet uitgerust met alle opties, waardoor reliëfdruk voor diverse toepassingen mogelijk is. De operators prijzen de snelheid en kleurconsistentie van de printer. Publi-FDM benut de printer ook voor groeiende markten zoals het bedrukken van golfkarton.

Duurzaamheid is een kernwaarde voor Publi-FDM, dat vegan en recyclebare toners gebruikt. Het bedrijf is door VOKA erkend voor zijn inspanningen op het gebied van duurzaamheid. Met deze nieuwe printer kan Publi-FDM hogere volumes aan, en anticipeert het op voortdurende groei met belangrijke evenementen zoals de verkiezingen en de Olympische Spelen in het vooruitzicht.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.