Zoek

Durst innoveert met P5 Robotics voor geautomatiseerde productie

Durst innoveert met P5 Robotics voor geautomatiseerde productie

Op de Fespa Global Print Expo heeft Durst Group een zeer interessante toevoeging aan de P5-familie geïntroduceerd: de P5 Robotics. Dit baanbrekende systeem combineert de kracht van de Durst 350 HS D4 met twee geïntegreerde Kuka-robots.

De essentie van P5 Robotics is het hybride printsysteem 350 HS D4, dat wordt ondersteund door twee aangepaste en geprogrammeerde robots van Durst. Deze robots zijn in staat om media van verschillende pallets tot 180 cm hoogte op te pakken, in te voeren en apart te stapelen. Ze kunnen zelfs gedrukte media 180° draaien voor dubbelzijdig printen en deze vervolgens invoeren in een tweede printsysteem. Bovendien is P5 Robotics compatibel met externe oplossingen en afwerkingssystemen, waardoor het systeem verder kan worden uitgebreid.

Met P5 Robotics zet Durst een grote stap richting geautomatiseerde productie, waardoor een volledige shift kan worden uitgevoerd zonder menselijke tussenkomst. Dit biedt ongekende mogelijkheden voor efficiëntie en productiviteit in de printindustrie. Durst blijft zich inzetten voor innovatie en het leveren van geavanceerde oplossingen die voldoen aan de steeds veranderende behoeften van de markt.

Omdat beelden meer zeggen dan woorden, bekijk hier de video of bezoek de Durst virtuele showroom.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.