Zoek

Durst Group heeft met succes Aleph SrL verworven

Durst Group heeft met succes Aleph SrL verworven

Durst Group, een toonaangevende fabrikant van digitale printoplossingen, heeft met succes Aleph SrL verworven, een pionier op het gebied van duurzame digitale oplossingen voor textiel en decoraties.

Deze strategische zet versterkt de positie van Durst Group in watergedragen en duurzame printtechnologieën en biedt een brug naar Como, Italië, een centrum voor textielontwerp.

Christoph Gamper, CEO van Durst Group, uitte enthousiasme over de samenwerking en benadrukte de overeenstemming in visie om de grenzen van digitale printtechnologie te verleggen.

De groei van de markt voor toepassingen met watergedragen inkt heeft deze overname aangedreven, waarbij beide bedrijven streven naar een combinatie van hoogwaardige systemen, milieuvriendelijke inkt en geïntegreerde softwareoplossingen.

Alessandro Manes, CEO van Aleph, ziet de kans om vooruitgang te boeken in de sectoren digitale textiel, exterieur- en interieurdecoratie door deze samenwerking.

Wise Equity, Senior Partner bij Aleph, erkent Durst als de ideale partner voor verdere groei. De overname richt zich op synergieën, waarbij wordt geprofiteerd van de wereldwijde aanwezigheid van Durst Group en de expertise van Aleph in duurzame digitale oplossingen.

De overgang streeft naar soepelheid voor klanten, partners en medewerkers, in lijn met de toewijding van Durst Group en Aleph aan uitmuntendheid en klanttevredenheid.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.