Zoek

Durst at Drupa “READY TO PRINT”

Durst at Drupa “READY TO PRINT”

Nieuwsgierig naar de nieuwste printinnovaties? Bezoek ons in Hal 16, van 28 mei tot 7 juni 2024, in Düsseldorf!

Zie onze baanbrekende oplossingen in actie. Bekijk alvast een voorproefje van wat je te wachten staat:

Durst P5 SMP

P5 SMP staat voor Super Multi Pass. De Super Multi Pass levert een nieuwe piek in productiviteit met de veelzijdigheid van het P5-platform en een productiviteit tot vijf miljoen vierkante meter per jaar of 2000 vierkante meter per uur.

Durst Tau KJet

De ultieme combinatie van digitaal met flexo biedt een innovatieve hybride oplossing die productiviteit en flexibiliteit maximaliseert, waardoor efficiëntie wordt geoptimaliseerd en kosten worden verlaagd, terwijl aan veranderende marktvraag wordt voldaan, zoals personalisatie en just-in-time leveringen in één doorgang.

Het hebben van deze OMET hybride oplossing met een Durst RSCi als zijn digitale kern is echt de perfecte oplossing voor de labelconverter, omdat ze profiteren van alle voordelen van onze digitale expertise, evenals de analoge expertise van OMET

Aleph LAFORTE 600 Paper

Kijk eens! Onze vlaggenschip LAFORTE 600 Paper is zonder twijfel de snelste industriële papierprinter op de markt voor de billboard- en sublimatie-industrieën. Ontworpen om hoogvolume fabricage te leveren van uiterst hoogwaardige bedrukte visuele communicatie en textiel, maakt het een printsnelheid mogelijk van maximaal 1000 vierkante meter per uur (48 printkoppen) bij een printresolutie van maximaal 1200 dpi.

Dus, bekijk de video en als je leuk vindt wat je ziet, neem dan contact met ons op voor een uitgebreide demo!

Durst KBA Varijet 106 – Digital printing in offset kwaliteit

We kunnen niet wachten om de VariJET 106, een monster van een machine, in volle productie te laten zien op Drupa”, zegt Daniel Velema, de managing director van Koenig & Bauer Durst. “Dit combineert het beste van conventioneel en digitaal drukken. Het omslagpunt is hier. Drukkers/converters van golf- en vouwkarton die hun efficiëntie en flexibiliteit willen verhogen en nauwer willen samenwerken met merken en retailers, erkennen dat ze hun productieomgevingen moeten digitaliseren”.

Ook de Delta SPC 130 voor de golfkartonmarkt – een ander familielid in het portfolio van single-pass digitale vellenpersen van Koenig & Bauer Durst – zal een belangrijk focuspunt zijn op Drupa. “Er zal een controlestation worden opgezet op de stand om te demonstreren hoe de Delta SPC 130 werkt in een productieomgeving met behulp van Durst Workflow en Durst Analytics”

Als u graag een afspraak wilt maken, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. 

Ik ben gedurende de volledige Drupa-periode van 28/5 tot 7/6 aanwezig op de stand en sta tot uw beschikking

Niko Dheedene

Sales Manager Graphics & Label BeLux 

Mobiel: +32 494 56 08 02

niko.dheedene@durst-group.com

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.