Zoeken

Doosopmaat personaliseer kartonnen dozen met Agfa’s Jeti Tauro H3300 LED

Doosopmaat personaliseer kartonnen dozen met Agfa’s Jeti Tauro H3300 LED

Een klein pakketje in een te grote doos. Een ergernis van velen. De filosofie van Doosopmaat: stop met het verpakken en verzenden van lucht en voorkom onnodig gebruik van karton. Ze personaliseren dozen met de recent aangeschafte Jeti Tauro H3300 LED van Agfa.

“Tegenwoordig willen bedrijven niet meer honderdduizend dozen opslaan”, stelt algemeen directeur Jurgen Vugts. “In dat gat sprong Doosopmaat. Door vergaande digitalisering kunnen we kleine series dozen op klantspecificatie en op afroep produceren.” De opbloeiende e-commerce betekende extra wind in de zeilen voor Doosopmaat, stelt financieel directeur Malko Honkoop. ”Zowel in B2B als B2C gaan steeds meer producten rechtstreeks naar de afnemers. Daardoor groeide de behoefte om producten veilig en passend te verpakken, zonder overbodige lucht. Inmiddels komt 75 procent van onze bestellingen via het online platform binnen, waarbij de klant direct ziet wat hij krijgt en wat het kost.”

Recent ging Doosopmaat op zoek naar een nieuwe inkjetprinter. Eisen: een betere printkwaliteit, een hoge productiesnelheid, een grote betrouwbaarheid (ook van de service) en meer flexibiliteit qua afdrukformaten. Honkoop: “Wij zijn twee keer met een vrachtwagen vol karton naar Agfa gereden om de eti Tauro H3300 aan de tand te voelen en allerlei opstellingen qua aan- en afvoer te proberen en door te rekenen. Wij maken zo’n 120 tot 150 verschillende producties per dag. Dan moet je een machine hebben met korte omsteltijden. Eerst printen en dan snijden, maar ook vice versa moet kunnen.”

Lees het volledige artikel.

https://www.agfa.com/printing/klantenbericht/jeti-tauro-h3300-doosopmaat/?lang=nl

ww.doosopmaat.be

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.