Zoek

Dioss: twee bedrijven, één centrale MultiPress-database

Dioss: twee bedrijven, één centrale MultiPress-database

Dioss staat voor Digital, Offset, Screen Printing en Service. Sinds 2006 gebruikt het gefuseerde bedrijf MultiPress, wat zorgt voor een sterke administratie en scherpe processen. De tijd brak aan om die administratie naar een nog hoger niveau te brengen en de bedrijven onderling te connecteren… 

Toen Dioss in 2006 op zoek ging naar een nieuwe werkwijze, wilden ze vooral af van eilandoplossingen. Een integratie tussen de verschillende systemen en vestigingen ontbrak, wat de manier van werken erg arbeidsintensief maakte. Dioss wou ten eerste centraal calculeren en universele toegang hebben tot al hun data. Dat de MultiPress software van Dataline een uniek antwoord kon bieden op al deze problemen maakte de beslissing een stuk eenvoudiger. 

15 jaar na de eerste integratie zocht het Dataline-team samen met het Dioss-team naar manieren om de automatisering naar een nog hoger niveau te brengen. Het onderling connecteren van twee bedrijven, en die bedrijven migreren op één database werd het doel. Sammy Lasseel, co-CEO van Dioss, en Arjan D’haene, bestuurder, vertellen in deze MultiPress klantenvideo over de toegevoegde waarde van deze migratie, en in het algemeen de vele voordelen van het automatiseren van de workflow van een veelzijdig printbedrijf zoals Dioss.

Benieuwd naar de visie van het DIOSS management? Bekijk dan hier hun verhaal! 

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.