Zoek

Ontdek samen met Spandex verbluffende architecturale transformaties dankzij 3M DI-NOC

Ontdek samen met Spandex verbluffende architecturale transformaties dankzij 3M DI-NOC

Op zoek naar een revolutionaire manier om uw interieur een nieuw leven in te blazen? Zoek niet verder dan 3M DI-NOC, een reeks hoogwaardige zelfklevende folies die ontworpen zijn om oppervlakken te transformeren met ongeëvenaarde precisie en esthetiek. Als dé leverancier van 3M producten, presenteert Spandex met trots deze innovatieve oplossing voor al uw restyling- en renovatiebehoeften.

Of het nu gaat om het restylen van meubels, het verfraaien van binnenwanden, het upgraden van gevels of het vernieuwen van commerciële ruimtes zoals hotels, kantoren en winkels, 3M DI-NOC biedt ongekende veelzijdigheid. Deze architecturale afwerkingen zijn bestand tegen water, vuil en slijtage, en bieden indrukwekkende duurzaamheid binnen en buiten. Met een levensduur tot wel twaalf jaar binnen en vijf jaar buiten, kunt u rekenen op langdurige prestaties.

Dankzij de geavanceerde 3M ™ Comply ™-lijmtechnologie is het aanbrengen van DI-NOC-folies snel en gemakkelijk. Micro-luchtkanalen in de lijm zorgen ervoor dat luchtbellen kunnen ontsnappen, waardoor een glad en bubbelvrij resultaat wordt gegarandeerd. Of u nu platte oppervlakken of complexe rondingen heeft, DI-NOC hecht stevig en flexibel aan elke ondergrond.

Met meer dan 700 verschillende ontwerpen en meer dan 20 productgroepen biedt DI-NOC een ongeëvenaarde verscheidenheid aan patronen, texturen en structuren. Van natuurlijke materialen zoals hout, metaal en marmer tot eigentijdse hightech-looks, met DI-NOC zijn de mogelijkheden voor creatieve expressie vrijwel grenzeloos.

Met een indrukwekkende voorraad van meer dan 800 referenties, beschikt Spandex wereldwijd over de grootste stockage aan 3M producten. Dankzij Spandex kunt u nu gemakkelijk de look van uw ruimte transformeren en genieten van een innovatieve en duurzame oplossing die verfijning en schoonheid naar een nieuw niveau tilt. Ontdek de vrijheid van design met 3M DI-NOC en bereik resultaten die verder gaan dan uw verbeelding. Contacteer Spandex vandaag nog voor persoonlijk advies!

Link: https://shop.spandex.com/nl_BE/merken/3m/c/BR_3M?query=:popularity:allCategories:BR_3M:zt1Category:Architecturale%20Folies

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.