Zoeken

De Summa S Class 3: Snijden in Stijl

De Summa S Class 3: Snijden in Stijl

Bijna tien jaar na de release van de S Class 2, komt Summa met een nieuwe premium snijplotter: de Summa S Class 3. In die tien jaar heeft Summa niet stilgezeten. Het heeft geluisterd naar de wensen en behoeften van zijn klanten en heeft geïnvesteerd in de nieuwste technologie om de perfecte opvolger te creëren. 

Nieuwe mogelijkheden verkennen

De S Class 3 is perfect voor de Sign en Display industrie, vooral voor professionals die niets minder dan topprestaties eisen. Dankzij de nieuwe functies kan je je bedrijf uitbreiden. Omdat de snijplotter soepeler en sneller werkt dan voorheen, maar nog steeds even nauwkeurig is, verbetert de efficiëntie van je workflow zonder aan kwaliteit in te boeten. Je kunt ook door meer materialen snijden en er is een riloptie toegevoegd. Dit alles opent nieuwe mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van de S Class 3? 

  • Tangentiële snijtechnologie. Het unieke gemotoriseerde mes met nauwkeurige diepteregeling kan met ultieme precisie door dun, dik en harder materiaal snijden. 
  • OPOS-camera met beeldverwerking aan boord. De nieuwe OPOS Camera presteert beter en biedt, dankzij de ingebouwde beeldverwerking, ultrasnelle herkenning van markeringen. Hierdoor verlopen je workflows soepeler en efficiënter. 
  • Performance Head De zeer nauwkeurige snijkop met tangentiële technologie kan nu twee gereedschappen tegelijk dragen, zodat je kunt snijden en rillen of snijden en tekenen zonder van snijkop te wisselen.
  • Smart Object Sorting en Panelling. De Smart Object Sortingsfunctie selecteert het meest optimale startpunt voor het snijden van objecten, terwijl de Smart Panellingfunctie zich richt op het snijden van de objecten op de meest efficiënte manier.  
  • Verbeterde ergonomie. Met een blauw, groen en rood verlichte statusbalk, gemakkelijk herkenbare verstelbare onderdelen en een strategisch geplaatste gereedschapsbak is de S Class 3 gericht op ergonomie en gebruiksgemak.  
  • Geoptimaliseerde mediaverwerking. De nieuwe mediarol kan nu een diameter van 20 cm aan en ondersteunt een rolgewicht tot 45 kg. Dit is zeer gunstig is voor Print&Cut-toepassingen, waaronder gelamineerd vinyl. 

Een nieuwe standaard in de snijindustrie

De grootste troef van de S Class 3 is de Tangentiële snijtechnologie. Het is een unieke functie van Summa die een nieuwe standaard zet in de industrie. Wat het zo geweldig maakt, is het feit dat het ongelooflijk precieze hoeken maakt en met gemak de kleinste details snijdt, zoals ingewikkelde kleine ontwerpen en stickers. Het doet wonderen op materialen die een niet-standaard dikte of grootte hebben, zoals dunne, dikke en taaie materialen, en grotere borden, maar ook op alles daartussenin. Combineer de Tangentiële snijtechnologie met de Performance Head en je hebt de ultieme snijcombinatie. 

Kies je eigen snijtechnologie

Omdat in de steeds veranderende wereld van het snijden één type technologie niet voor iedereen geschikt is, biedt Summa een selectie van drie technologieën aan. Zo kun je kiezen wat het beste past bij jouw bedrijf.

  • Sleepmestechnologie. Het snijden van grote volumes op standaard vinyl is nog nooit zo soepel, snel en gemakkelijk geweest. 
  • Tangentiële mestechnologie. Een tangentieel mes snijdt naadloos door dikke, dunne en taaie materialen. Het snijdt ook de kleinste details en exacte hoeken foutloos.  
  • Performance Head technologie. Het bevat de beste camera in de serie, waardoor het mogelijk is om moeilijkere media te snijden, zoals doorzichtige en reflecterende materialen. Het combineert sleep- of tangentiële mestechnologie met rillen of tekenen, perfect voor het verwerken van vouwdozen. 

Is het nog relevant om te investeren in een snijplotter? 

Kortom: ja, dat is zo. Hoewel de lange levensduur van Summa snijplotters signmakers in staat stelt om verdere investeringen in snijapparatuur te vermijden, blijft het essentieel om een eersteklas snijplotter op de werkvloer beschikbaar te hebben, voor bedrijven van zowel klein als groot formaat. De S Class 3 biedt nieuwe groeimogelijkheden in zowel snijden als rillen.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.