Zoeken

De grenzen van printtoepassingen voor interieurdecoratie verleggen met innovatieve digitale technologie van EFI

De grenzen van printtoepassingen voor interieurdecoratie verleggen met innovatieve digitale technologie van EFI

De vraag naar op maat gemaakte, gepersonaliseerde en aanpasbare interieurdecoratie blijft toenemen onder consumenten thuis en in de horeca-, retail- en zakenbranche. dit artikel bespreken we drie toepassingsgebieden. 

Huis- en horeca-inrichting

U kunt een softsignageprinter met kleursublimatie gebruiken voor huis- en horeca-inrichting. Decoratieve items zoals hoofdborden, gordijnen, douchegordijnen en kamerschermen kunnen allemaal worden geproduceerd op materiaal van polyester, hetzij rechtstreeks op stoffen, hetzij op transferpapier waarna het wordt gesublimeerd. 

Wandbekleding en murals

Digitaal afgedrukte wanddecoratie wordt steeds populairder. Dit komt omdat het ook kan worden aangepast en op verzoek en in kleine oplage kan worden geproduceerd. Dankzij de imaging van hoge kwaliteit en de nauwkeurige kleurenreproductie van digitale technologie kunt u of levensechte murals of fascinerende behangontwerpen produceren. Meerlaags afdrukken met witte inkt op een metallic substraat kan bijvoorbeeld verbluffende resultaten opleveren of een uitstraling en gevoel van structuur toevoegen waarmee elke locatie een exclusieve uitstraling krijgt. 

Raambedrukking

Er zijn allerlei soorten raamfolie beschikbaar voor decoratie. Gebruik witte en transparante inkt in combinatie met gekleurde inkt voor schitterende, opvallende ontwerpen. Hier kom je meer te weten te komen over hoe je inkjettechnologie van EFI kunt inzetten voor het aanbieden van unieke, winstgevende printtoepassingen voor interieurdecoratie

Meer informatie: klik hier

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.