Zoek

De Calculatie Wizard: hoeveel bespaar jij met automatische prijscalculatie?

De Calculatie Wizard: hoeveel bespaar jij met automatische prijscalculatie?

Onderzoek wijst uit dat de eerste offerte die een klant terugkrijgt vaak als winnaar uit de bus komt. Wat als we je vertellen dat er vandaag een software is waarmee je én uiterst snel én uiterst precies die offertes uit de deur uit krijgt?

Tien keer meer offertes in een vierde van de tijd? Geef toe dat dat een belangrijke besparing zou zijn en bovendien je groeikansen stevig zou verhogen. Met de Wizard-technologie van MultiPress heb je in een aantal clicks een gedetailleerde offerte opgesteld met informatie die later in het productieproces direct bruikbaar is. Geen enkele andere oplossing op de markt kan die snelheid en precisie evenaren! Optimaliseer je prijsberekeningen en verhoog je efficiëntie met de baanbrekende MultiPress Calculatie Wizard. In slechts een paar klikken kun je gedetailleerde offertes opstellen die direct in het productieproces kunnen worden toegepast. Met de snelheid en precisie van deze technologie, ongeëvenaard door andere oplossingen op de markt, kun je nu tot wel tien keer meer offertes genereren in slechts een kwart van de tijd.

In deze nieuwe demonstratie video tonen we je hoe de MultiPress Calculatie Wizard ook voor jouw business het verschil maakt…

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.