Zoek

“De Avinci van Agfa biedt ons nieuwe mogelijkheden”

“De Avinci van Agfa biedt ons nieuwe mogelijkheden”

Het in Parijs gebaseerde L’Agence de Fab heeft maar liefst vijf Agfa-printers in huis. Met hun nieuwste aanwinst, een Avinci CX3200 textielprinter, kunnen ze hun business verder uitbouwen terwijl ze tijd sparen en minder media verspillen.

L’Agence de Fab is een grootformaatdrukkerij met 20 jaar ervaring op de teller. 28 werknemers verzorgen een jaarlijks drukvolume van 600.000 m². Het bedrijf bedrukt plaat- en rollenmateriaal, zowel voor exclusieve modeboetieks als voor lokale overheden, en ze gaan prat op hun snelle service, van bestandsinname tot gedrukt product.

Het bedrijf zet de nieuwe Avinci CX3200 dye-sub printer voor allerlei soft signage-prints zoals scheidingswanden, decoratie of vlaggen. Aangezien de machine zowel op papier als rechtstreeks op textiel kan printer, stelt de Avinci hen in staat om een grote verscheidenheid aan materialen te bedrukken en hun klanten unieke waarde te bieden. “De Avinci is veelzijdig, productief, en beperkt het mediaverlies verbonden aan materiaalwissels,” zegt zaakvoerder Sylviane Ravet.

Alle printers in het bedrijf – zelfs de niet-Agfa-printers – worden aangestuurd door Agfa’s Asanti-worklfowsoftware. “Asanti is gemakkelijk in gebruik voor onze operators, heel betrouwbaar voor kleurreproductie en –profielen, en het bespaart ons veel tijd,” zegt Ravet. Ze is ook erg te spreken over de service van Agfa: “Agfa is altijd betrouwbaar. Je weet dat de dingen volgens plan zullen verlopen.”

Bekijk het interview met Sylviane Ravet en boek een demo op: https://www.agfa.com/printing/cases/agence-de-fab-avinci-soft-signage/

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.