Zoek

De administratie versterken in minder tijd? Zo lukt het …

De administratie versterken in minder tijd? Zo lukt het …

In Oostende vind je Logos, een vertrouwde naam voor belettering, car wrapping, indoor- en outdoorpubliciteit sinds 1983. Het signbedrijf maakte een hele metamorphose door toen ze hun administratielast aanpakten met MultiPress, de ERP/MIS-software van Dataline… 

Logos zag geen toekomst meer met hun vorige ERP-systeem Gofaso. Het systeem schoot tekort in enkele cruciale functionaliteiten: 

  • Kostencalculatie: Er was geen duidelijke methode voor de berekeningswijze van prijzen. Complexere calculaties gebeurden met pen en papier om ze er daarna manueel in te voeren. 
  • Status van orders: Logos had geen enkel idee van waar bepaalde orders in het proces zaten. Bovendien kon niemand de orders van elkaar zien.
  • Capaciteitsplanning: Het signbedrijf had geen geavanceerd planningssysteem. Het voorraadbeheer gebeurde zelfs nog in Excel.

Meer dan voldoende redenen om op zoek te gaan naar een performantere software die de administratie van hun bedrijf beter kon ondersteunen. En zo kwamen ze terecht bij software die specifiek voor de sign- en groot formaat business ontworpen is. Benieuwd om te ontdekken hoe Logos de administratie nu heeft versterkt én tegelijk vereenvoudigt? Lees het hier …

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.