Zoeken

Dataline uiterst tevreden na succesvolle drupa-deelname

Dataline uiterst tevreden na succesvolle drupa-deelname

Dataline vertrok naar drupa met de MultiPress 6.0 Sirius en een sterke belofte: “Wij halveren jouw administratieve kosten per sign- en printorder.”. Het team keert terug met een massa aan businessopportuniteiten en een 6de EDP Award.

11 beursdagen lang overtuigde Dataline printprofessionals en executives uit heel de wereld van de kracht van automatisering met MIS-software. Business analyses en gerichte demonstraties door product- en businessexperts lieten zien hoe Dataline de grafische sector rendabeler maakt.

Dirk Deroo, CEO van Dataline Solutions, tevreden over 2de beursdeelname: “Het was geweldig om top printproductiebedrijven te ontmoeten die beseffen dat ze hun administratieve processen moeten automatiseren. Dat ze manieren moeten vinden om hun marge en productiviteit te verhogen.”.

En dat was nog niet alles! Hun inzet voor innovatie werd beloond met een 6de EDP Award voor de beste Print MIS-oplossing: de MultiPress AI Assistant. Daarbovenop werd hun AI-oplossing met open armen ontvangen door klanten en prospecten.

Lees hier meer over Dataline op drupa.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.