Zoeken

Dataline op drupa met sterke belofte

Dataline op drupa met sterke belofte

“MultiPress halveert de administratieve kosten van je print- en signorders”. Met deze krachtige belofte presenteert Dataline zich op drupa met de nieuwe MultiPress 6.0 Sirius.

40% van de kosten van elk print -of signorder bestaat uit administratie, en dat zet de winstgevendheid onder druk. Printprofessionals beseffen maar al te goed dat ze nu nood hebben aan efficiëntie en betere marges. Volgens Dirk Deroo, CEO van Dataline, is automatisering dan ook al lang geen keuze meer, maar een absolute noodzaak:

“Sinds drupa 2016 zijn digitalisering en automatisering in versneld tempo onze industrie binnengedrongen. Printprofessionals in Europa en daarbuiten zijn er zich van bewust dat ze hun administratieve workflow moeten automatiseren en ook hun andere bedrijfsprocessen moeten stroomlijnen. Enkel zo kunnen zij zich handhaven in een steeds competitievere markt. Een investering in de meest innovatieve MIS/ERP-software is daarom waarschijnlijk de beste investering met de hoogste ROI die ze op deze drupa kunnen vinden. Wij staan klaar om hen te tonen hoe ze hun administratieve kosten kunnen halveren en hun marges kunnen verdubbelen!”

MultiPress 6.0 Sirius, de nieuwste update van de #1 Print MIS/ERP-software in Europa, werd op FESPA reeds gedeeltelijk voorgesteld en wordt nu op drupa in zijn volledigheid gelanceerd.

Benieuwd hoe Dataline de administratieve kosten van jouw print- of signorders drastisch kan verlagen? En wat MultiPress te bieden heeft voor digitale, large format en print- en signbedrijven op drupa?

Ontdek het hier!

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.