Zoek

Dataline lanceert MultiPress 6.0 Sirius op drupa

Dataline lanceert MultiPress 6.0 Sirius op drupa

De nieuwe mogelijkheden in de MultiPress software biedt sign- en grootformaatbedrijven innovatieve oplossingen en effectieve antwoorden op business issues zoals de steeds toenemende concurrentie, prijsdruk, en tekort aan geschoold personeel.

MultiPress is een allesomvattende, modulaire software die alle business processen van elk sign- en grootformaatbedrijf integreert in één database. CRM, e-business, calculatie, communicatie, orderopvolging, planning en productie, aankoop, logistiek (expeditie, levering en installatie), facturatie en rapportering behoren tot de standaardfunctionaliteiten.

Op drupa (Düsseldorf) lanceert Dataline de volledige major nieuwe versie van zijn MIS/ERP-software, MultiPress 6.0 Sirius. De nieuwe features van MultiPress 6.0 Sirius omvatten onder meer:

  • MultiPress AI Assistant: Krijg snel analyses, inzichten en aanbevelingen over winstkansen van offertes dankzij de AI Assistant.
  • MultiPress Cloud: Gebruik de essentiële functies (CRM, voorcalculatie, orders, facturering en dashboards) in de up-to-date, intuïtieve interface van onze Cloud-toepassing.
  • MultiPress App: Link direct met MultiPress, ideaal voor vertegenwoordigers en installateurs ‘on the go’. Efficiënt voor projectopvolging tot oplevering.
  • Planningmodule: Benut deze grondige herwerking voor een overzichtelijke, nauwkeurige en flexibele planning.

Dataline versterkt daarnaast zijn samenwerking met vooraanstaande technologieleveranciers in de sign- en grootformaatindustrie en demonstreert op drupa de nieuwste workflowkoppelingen met toonaangevende spelers zoals AGFA (ASANTI), OneVision, Caldera (PrimeCenter), Onyx en anderen.

Dataline CEO Dirk Deroo besluit: “Bij Dataline ontbreekt het niet aan passie voor de sign- en grootformaatindustrie. Daarom onthullen we graag deze baanbrekende inzichten en grensverleggende productinnovaties die de sign- en grootformaatbedrijven in heel Europa helpen transformeren. Dit is niet zomaar een kans, het is een unieke uitnodiging om de toekomst van jouw sign- en printbedrijf vorm te geven. Mis dit persoonlijke rendez-vous niet en breng een bezoek aan onze stand op drupa 2024.”

Bekijk de 10 hoogtepunten van de nieuwe MultiPress 6.0 Sirius of boek een afspraak voor een demonstratie op drupa!

LINK: https://events.dataline.eu/Drupa2024?utm_source=fespa-belgium-nl%09&utm_medium=ezine&utm_campaign=9041#%2F%3Flang=nl

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.