Zoeken

Daar is een app voor !

Daar is een app voor !

Investeert u in software of in hardware om uw afdrukproductie te optimaliseren? Een grote beslissing, want u kunt uw geld maar één keer uitgeven. De meeste investeringen gaan naar hardware, maar soms kan een kleinere investering in software al heel veel opleveren!

Het komt vaak voor dat bedrijven hun prestaties verbeteren door extra afdruk- of afwerkingsapparatuur te kopen. Als ze wat beter zouden kijken, zouden ze zien dat de apparatuur die ze al hebben misschien voor vijftig, zestig procent wordt gebruikt en dat een investering in software een veel snellere prestatieverbetering zou opleveren tegen een veel lagere kostprijs.

Dat betekent niet dat u elk stukje software dat u tegenkomt moet kopen. Wat het wel betekent, is dat u een softwarestrategie moet hebben, net zoals u een hardwarestrategie heeft.

Beschouw software net zo goed als een investering als hardware. De juiste software kan u in staat stellen andere markten te betreden, kan uw efficiëntie verhogen en uw kosten verlagen. En het kan uw relatie met de klant volledig veranderen.

David van Driessche, CTO bij Four Pees legt dit in deze video uit met een voorbeeld dat we allemaal kennen.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.