Zoek

CPV investeert in nieuwe Jeti Tauro van Agfa met lak om prints te veredelen

CPV investeert in nieuwe Jeti Tauro van Agfa met lak om prints te veredelen

CPV is een drukkerij die gespecialiseerd is in point-of-sale retailoplossingen. Op zoek naar een oplossing om hun prints nog meer stopping power te geven, investeerde het bedrijf in een Jeti Tauro H3300 HS LED van Agfa die een vernislaag aan de prints kan toevoegen.

Op zijn 4.000 m² grote printproductielocatie in de Parijse regio produceert CPV reclamedisplays, point-of-sale-artikelen en complete shop-in-shop-concepten voor zowel de detailhandel als de cosmeticabranche. Het bedrijf maakt gebruik van meerdere druktechnologieën en heeft ultramoderne druk- en afwerkingsapparatuur in huis.

Een luxe uitstraling met een patent print

Omdat CPV prints nog meer wilde laten opvallen, kochten ze een Jeti Tauro H3300 HS-printer met vernis-optie van Agfa. “We wilden echt al onze bedrukte producten verfraaien”, zegt Olivier Yvard, CEO van Groupe CPV. “Met de Jeti Tauro zullen we in één keer hoogwaardige decoraties en afwerkingen in huis kunnen creëren op verschillende substraten. Als kers op de taart zijn we sneller en kost het ons minder”.

CPV drukte voorheen vernis in offset, maar Olivier Yvard hoopt voor minstens 50 procent van alle vernisafdrukken over te schakelen op de nieuwe digitale inkjetprintoplossing. En hij wil het aantal verfraaide afdrukken aanzienlijk verhogen. “Momenteel gebruiken we vernis voor ongeveer 15% van onze producties. We willen meer verfraaide point-of-sale-artikelen naar onze klanten brengen en de vernis gebruiken voor tot wel 50% van onze printopdrachten, of het nu gaat om spotvernis of volledige paginavernis – hoogglans of satijn”.

Bekijk de video (EN) op https://www.agfa.com/printing/cases/cpv-jeti-tauro-h3300-hs-led/

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.