Zoek

C(K)ASTAARS? DA’S NIKS NIEUWS!

C(K)ASTAARS? DA’S NIKS NIEUWS!

‘De Kastaars!’ gloednieuw? Da paazen we nie! De werknemers van CASTAAR, het reclamebureau uit Vollezele, mogen zich al langer échte Castaars noemen! Het agency werd in 2016 opgericht door de founding Castaars Christophe Dedoncker en Joni Vanhamme en mag zich tot op heden een gevestigde reclamepartner noemen voor talrijke klanten uit verschillende sectoren in België en ver daarbuiten!

CASTAAR kreeg de afgelopen dagen heel wat telefoontjes over de Kastaars! En dan hebben we het niet over hun werknemers, de Castaars. De “gloednieuwe” Vlaamse mediaprijzen worden zaterdag 28 januari voor het eerst uitgereikt, in acht publiekscategorieën en drie andere categorieën, ‘Doorbraak’, ‘Carrièreprijs’ en ‘Jury’. De naam Kastaars! verwijst naar een Castaar – sorry, een Kastaar: een deugniet, een kanjer. En die heeft de Vlaamse mediasector in overvloed en moeten volgens de organisatoren jaarlijks geëerd worden. Bij Castaar hebben ze daar echter geen jaarlijkse televisieshow voor nodig.
“Wij zijn één voor één Castaars en dat al sinds 2016. Maar de grootste Castaar? Dat ben ik, althans volgens mijn schoonmoeder. De naam ‘Castaar’ komt dan ook van iets heel onnozel. Toen ik vroeger bij mijn schoonouders thuis kwam, liet ik mijn schoenen altijd onderaan de trap staan – terwijl dat eigenlijk niet mocht – en mijn schoonmoeder riep toen altijd: ‘Christophe, gij zijt toch ne Castaar’. Dus ja, Castaar was born hé”, vertelt Christophe Dedoncker. Wat ze bij Castaar vinden van de naam van de “gloednieuwe” mediaprijzen? “Ach, wij zijn de enige échte en euh… da’s gratis reklam hé!”
Voor ons gaat de Carrièreprijs alvast naar de échte Castaars, die dienen als voorbeeld voor de vele collega’s en hen weten te inspireren én imponeren met hun werk!

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.