Zoek

CASTAAR. GESHORTLIST VOOR DE INTERNATIONALE FESPA AWARDS 2023 IN 3 CATEGORIEËN

CASTAAR. GESHORTLIST VOOR DE INTERNATIONALE FESPA AWARDS 2023 IN 3 CATEGORIEËN

CASTAAR, het all-round reclamebureau uit Vollezele, staat op de shortlist voor de FESPA Awards 2023 en dat in de categorieën ‘Wrapping’, ‘Non Printed Signage’ en ‘Printeriors’.
Tijdens de jaarlijkse FESPA Awards tonen printbedrijven en signmakers van over de hele wereld hun talent en creativiteit. In maar liefst 18 categorieën zullen kandidaten meedingen naar awards binnen hun categorie. CASTAAR staat met drie realisaties op de shortlist in de categorieën ‘Wrapping’, ‘Non Printed Signage’ en ‘Printeriors’.
In de categorie ‘Wrapping’ werd het reclamebureau genomineerd met een full carwrap voor De Frietwagon, een frituur in Halle die aan huis levert. Frietje per frietje toverden ze de Renault Twingo om tot een real pimped-out, chromed-out fries mobile!

Met hun nominatie voor de belettering voor Van Der Spek in de categorie ‘Non Printed Signage’ laat CASTAAR niet enkel zien dat ze oog hebben voor detail en precisiewerk, maar ook dat je soms veel – heel veel – geduld moet hebben. Het resultaat mag echter wel gezien worden!

Ten slotte werd het agency in de categorie ‘Printeriors’ genomineerd met hun internationale opdrachten voor Caplugs, een wereldwijde leider in kunststof spuitgieten met meer dan 70 jaar ervaring in een groot aantal industrieën en klanten over de hele wereld. Zo trok CASTAAR naar Oss in Nederland en San Marino in Italië om er de Caplugs filialen aan te kleden en dat binnen een strakke deadline. Ze moesten daarbij zoveel mogelijk verschillende materialen en folies gebruiken. Maar de grootste uitdaging was om alles op tijd ter plaatse te krijgen tijdens Corona. Een uitdaging die ze ook niet uit de weg gingen, natuurlijk!

Binnen een maand weten we of het reclamebureau uit Vollezele de awards effectief in de wacht mocht slepen. Van 23 t.e.m. 26 mei vindt de feestelijke uitreiking van de FESPA Awards plaats tijdens de FESPA Global Print Expo 2023 in Messe München.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.