Zoeken

CASTAAR FOUNDATION HELPT ’T SNOEZELHOF VZW AAN EEN WARME “SNOEZELRUIMTE”

CASTAAR FOUNDATION HELPT ’T SNOEZELHOF VZW AAN EEN WARME “SNOEZELRUIMTE”

Voor haar x-mas editie eind vorig jaar zette CASTAAR FOUNDATION de schouders opnieuw onder een warm project. Dit keer gingen de opbrengsten integraal naar ’t Snoezelhof VZW in Sint-Pieter-Leeuw.

Tijdens de kerstperiode was het voor CASTAAR FOUNDATION opnieuw tijd om in actie te schieten en geld in te zamelen voor een nieuw, warm project. Deze keer pakte de stichting niet enkel uit met de “classic” CASTAAR goodies zoals hoodies, joggingbroeken en drinkflessen maar ook met de allereerste CASTAAR gin – lekkere gin, trouwens.

Met de verkoop van de CASTAAR-merchandising wistCASTAAR FOUNDATION een mooi bedrag van maar liefst € 1.590,03 in te zamelen. Hiermee wilden ze ‘t Snoezelhof VZW in Sint-Pieters-Leeuw een handje helpen. ’t Snoezelhof is een zorgboerderij waar kinderen tussen 6 en 13 jaar met autisme en/of een licht verstandelijke beperking terechtkunnen. Ze komen er niet enkel in contact met dieren maar ook met de moestuin en andere activiteiten zoals knutselen en koken.
Met de opbrengsten zal ’t Snoezelhof hun zogenoemde “Snoezelruimte” verder omtoveren tot een warme plek waar de kinderen even tot rust kunnen komen en waar iedereen gezellig kan samenkomen. Zo gaan ze de ruimte isoleren, een valse wand plaatsen, een kitchenette installeren zodat ze heel wat lekkers kunnen maken, én de plek aankleden met leuk snoezelmateriaal. Iets waar de kinderen ongetwijfeld naar uit zullen kijken.


Een zoveelste project waaraan CASTAAR FOUNDATION haar steentje heeft kunnen bijdragen. On to the next one…

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.