Zoek

CASTAAR FOUNDATION EN KOMONO SLAAN DE HANDEN IN ELKAAR!

CASTAAR FOUNDATION EN KOMONO SLAAN DE HANDEN IN ELKAAR!

Zomerse temperaturen vragen om zomerse outfits! En daarvoor moet je deze keer bij CASTAAR FOUNDATION zijn. De stichting lanceert haar allereerste SUMMER-collection met stijlvolle visserhoedjes, ongeziene zonnebrillen en comfy t-shirts en shorts. De opbrengsten gaan integraal naar De Okkernoot vzw in Galmaarden.

Tijdens de kerstperiode maakte CASTAAR FOUNDATION je warm voor CASTAAR goodies zoals hoodies, joggingbroeken en drinkflessen maar deze zomer is het helemaal klaar voor een zwoele zomer met haar allereerste zomercollectie, bestaande uit vissershoedjes, t-shirts en shorts voor jong en oud! En daar bleef het niet bij! CASTAAR sloeg de handen in elkaar met het Antwerpse brillen- en horlogemerk KOMONO en samen kwamen ze op de proppen met een primeur: hedendaagse zonnebrillen voor zowel mannen als vrouwen. Eén ding is zeker: voor je nieuwe zomeroutfit moet je bij CASTAAR FOUNDATION zijn.

De opbrengsten van de verkoop van de nieuwe collectie zal CASTAAR FOUNDATION schenken aan een goed doel. Deze keer koos de stichting voor De Okkernoot vzw in Galmaarden, een erkende en vergunde zorgaanbieder die kinderen en volwassenen met een (of een vermoeden van) een beperking ondersteunt. Zo is De Okkernoot gespecialiseerd in het kwalitatief begeleiden van personen met een autismespectrumstoornis en/of verstandelijke beperking, al dan niet in combinatie met gedragsproblemen. Een topinitiatief dat CASTAAR FOUNDATION maar al te graag wil steunen.

Wil jij ook je steentje bijdragen? Check dan snel de allereerste zomercollectie op
www.castaarfoundation.com

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.