Zoeken

Caron cradle feeder breidt mogelijkheden van Summa Lasersnijmachines uit

Caron cradle feeder breidt mogelijkheden van Summa Lasersnijmachines uit

Summa introduceert een nieuwe feederoptie voor hun L-serie lasersnijmachines – de Caron cradle feeder – in samenwerking met Caron Technology S.r.l. Deze combinatie creëert een efficiënte en hoogwaardige automatische snijworkflow voor textielproductie. 

De Caron cradle feeder vergemakkelijkt het laden en wisselen van materiaal voor de Summa L1810 laser cutter in drie stappen. Eerst kantelt de cradle naar de operator toe voor eenvoudig laden zonder dat een mediarolhouder nodig is. Vervolgens zorgt de feeder voor gelijkmatige toevoer van het materiaal zonder kreuken met behulp van speciale riemen voor rekbare stoffen. Ten slotte ligt de stof spanningsloos klaar om onmiddellijk te snijden zonder materiaalverlies, waardoor verspilling wordt verminderd.

De Caron cradle feeder biedt diverse voordelen: ergonomisch laden en wisselen, geen noodzaak voor een mediarolhouder, toevoer zonder spanning op het materiaal, vermindering van materiaalverspilling door een kortere toevoerafstand, en speciale riemen voor elastische stoffen. De feeder kan rollen tot 100 kg aan, met een diameter van 80 cm en een breedte van 180 cm. Naast deze voordelen heeft de feeder ook de kenmerken van standaard feeders, zoals automatische randdetectie en een constante materiaaltoevoer. Dit zorgt ervoor dat de L1810 laser cutter nog efficiënter werkt.

Elke L1810 generatie 2 eenheid is compatibel met de Caron cradle feeder en is beschikbaar via Summa dealers. Kies voor de Caron cradle feeder voor geautomatiseerd lasersnijden en maximaliseer uw efficiëntie!

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.