Zoek

Canon introduceert nieuwe modulaire Colorado serie

Canon introduceert nieuwe modulaire Colorado serie

Nieuw in ons assortiment vind je nu de Canon Colorado M serie. Deze volledig modulaire roll-to-roll printers ontwikkelen mee met je organisatie en zijn uit te breiden op basis van al je noden en wensen, zowel in snelheid als mediaverwerking.

De modulaire serie bestaat uit het type M3 en M5, die je kan uitbreiden met onderhoudsvriendelijke witte inkt naar M3W of M5W. Met de nieuwe witte inkt kan je een compleet portfolio aan hoogwaardige toepassingen aanbieden in print en in substraten. Zo is het mogelijk om op transparanten, dik getextureerd of gekleurd papier te printen voor raamdecoratie, behang, etiketten en nog veel meer. Daarnaast beschikt deze M serie zoals alle andere Colorado printers over de unieke FLXfinish+ optie. Hiermee kan je mat of glanzend, maar ook mat en glanzend combineren zonder vernis. 

De UV-gel inkttechnologie garandeert hoge beeldkwaliteit en een consistent en uitgebreid kleurenspectrum. In tegenstelling tot andere inkttechnologieën verbruikt UV-gel 40% minder inkt met dezelfde beeldkwaliteit als resultaat. Dit samen met het energiezuinige en snel LED-uithardingssysteem krijg je ook een lager energieverbruik en kan je snel overgaan tot afwerking. Kortom, een slimme investering met hoge productiviteit.

Meer weten over de Canon Colorado M serie? 

Bekijk ze op onze website 

Heeft u verder nog vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren via info@pantoon.be of op het nummer 03 877 00 69.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.