Zoek

Callas software en Four Pees lanceren pdfToolbox 13

Callas software en Four Pees lanceren pdfToolbox 13

Deze nieuwe release is nog interactiever en maakt procesautomatisering eenvoudiger. De gebruikersinterface werd geoptimaliseerd.

callas software en Four Pees lanceerden recent versie 13 van de pdfToolbox productlijn uit. Het opvallendste aspect van de nieuwe release is dat er veel meer mogelijkheden zijn om dynamisch controles, fixups en imposities met JavaScript in te stellen. Ook zijn er meer opties beschikbaar voor procesplannen en een betere configuratie hiervan in de gebruikersinterface. De nieuwe versie maakt dus een veel hoger niveau van automatisering mogelijk, waardoor de gebruikers nog productiever en efficiënter aan de slag kunnen met pdfToolbox.

“De nieuwe functies en verbeteringen in pdfToolbox 13 zijn vooral gericht op grote formaten, labels, verpakkingen en gepersonaliseerd printwerk in grote volumes”, zegt Dietrich von Seggern, Managing Director bij callas software GmbH. “Daarover kregen we heel wat vragen van klanten. En ook deze keer zijn we erin geslaagd om met passende oplossingen te komen.”

Zo heeft callas de mogelijkheden om JavaScript te gebruiken in pdfToolbox 13 systematisch uitgebreid. In de nieuwe release kan men controles en fixups op een volledig dynamische basis met JavaScript definiëren. Ook is het mogelijk om imposities in te stellen met JavaScript, wat de procedure een stuk eenvoudiger maakt.

OEM-partners van callas software kunnen pdfToolbox ook in de cloud gebruiken. Ze krijgen dan toegang tot de PDF-technologie van callas software binnen hun eigen producten, zonder dat ze een apart programma hoeven te installeren of updates moeten downloaden.

pdfToolbox 13 kreeg ook flexibelere opties om individuele pagina’s te converteren, om afbeeldingen te verkleinen en comprimeren, en om de software in Enfocus Switch te integreren. Ten slotte bevat de nieuwe release een nieuwe JSON-rapportagefunctie met configureerbare details over een PDF en de verdere verwerking ervan.

Recent gaven callas software en Four Pees een reeks webinars om de nieuwste features te tonen. Klik hier om deze te herbekijken

Voor meer informatie: www.fourpees.com

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.