Zoek

Caldera en Four Pees kondigen CalderaRIP 15 aan

Caldera en Four Pees kondigen CalderaRIP 15 aan

Op 21 oktober kondigde Franse softwareontwikkelaar Caldera en Four Pees de release aan van CalderaRIP Versie 15, voor betere prestaties, meer flexibiliteit en een reeks nieuwe functies waarmee ze de uitdagingen in de wereld van het grootformaatdrukwerk nog beter kunnen aangaan. 

Hoogtepunten van de nieuwe versie zijn onder meer zes nieuwe functies voor alle gebruikers van Versie 15, en enkele speciale extra’s die voorbehouden zijn voor CalderaCare-abonnees. Bovendien is de ondersteuning voor besturingssystemen uitgebreid ter voorbereiding op de release van MacOS Monterey en zijn er meer dan 20 nieuwe ‘Print & Cut-drivers’ toegevoegd aan V15 ISO. 

Samen met de nieuwe versie van CalderaRIP brengt het bedrijf ook V1.12 van CalderaDock uit, de toolbox waarmee gebruikers de licenties en installatie van al hun Caldera-oplossingen kunnen beheren. CalderaDock krijgt een verbeterde interface voor het koppelen en wisselen van RIP-licenties en de Sync&Deploy-module, waarmee gebruikers hun drivers en profielen op afstand kunnen installeren. 

Arnaud Fabre, Product Manager bij Caldera: “We hebben onze 30e verjaardag aangegrepen om de workflows van onze klanten te optimaliseren door een reeks nieuwe functies toe te voegen aan onze RIP. Het verheugt me te zien dat we na drie decennia nog steeds even vernieuwend uit de hoek komen en dat onze klanten blijven profiteren van onze stevige basis terwijl we samen onze tanden zetten in nieuwe uitdagingen.” 

Klik hier om het volledige artikel te lezen

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.