Zoek

Caldera en Four Pees kondigen de de release van CalderaRIP V15.1 aan

Caldera en Four Pees kondigen de de release van CalderaRIP V15.1 aan

De Franse softwaremaker Caldera en haar Benelux distributeur Four Pees hebben de release aangekondigd van de nieuwste update van zijn bekroonde RIP-programma, CalderaRIP Versie 15.1. Vanaf 8 juni 2022 zullen gebruikers hun RIP kunnen updaten om toegang te krijgen tot een reeks nieuwe functies die ontworpen zijn om de prestaties, de outputkwaliteit en de productiviteit te verhogen.  

Hoogtepunten van deze nieuwe update zijn onder meer een verbeterd nesting-algoritme, de compatibiliteit van CalderaJobs met Windows en vier exclusieve functies voor CalderaCare-abonnees. Bovendien ondersteunt deze update de snijplotters van de Franse fabrikant VERSO, en zijn er meer dan 42 nieuwe Print & Cut drivers toegevoegd aan de V15.1 ISO. 

Samen met versie 15.1 brengt het bedrijf ook versie 1.14 van CalderaDock uit, de toolbox om de licentie en installatie van alle Caldera oplossingen te beheren. Met deze nieuwe versie kunnen gebruikers rechtstreeks vanuit CalderaDock inloggen op hun WorkSpace-account om toegang te krijgen tot hun informatie. Productiebeheerders zullen ook de toegenomen flexibiliteit, veiligheid en controle tijdens het installatieproces waarderen.  

Arnaud Fabre, Head of Product bij Caldera: “Onze klanten de tools bieden om hun productiekosten te optimaliseren en hun printshop te laten groeien, blijft een van onze topprioriteiten.” 

De nieuwe functies en verbeteringen die in versie 15.1 zijn opgenomen, dragen ertoe bij dat het de meest uitgebreide, flexibele en krachtige RIP-oplossing op de markt is. CalderaJobs is verbeterd, waardoor het de perfecte tool is voor printoperators wiens rol het is om geripte jobs naar de printers te sturen, en voor productiemanagers die de werklast in evenwicht moeten brengen of de connectiviteit en statussen van de vloot moeten controleren. 

Gebruikers kunnen hun printerpark besturen en beheren vanaf elk van hun werkstations, ook vanaf Windows-apparaten. Voor meer flexibiliteit kunnen ze hun RIP-stations filteren om zich te richten op een deel van de vloot. Het nestingalgoritme in de modules Compose en Nest-O-Matik is ook verbeterd om operators te helpen mediaverspilling te verminderen.  

Sébastien Hanssens, VP Marketing & Operations, zegt: “Versie 15.1 zet onze 30-jarige traditie voort om de behoeften van onze klanten centraal te stellen bij onze innovaties. Elke nieuwe update is erop gericht om hun bedrijf vooruit te stuwen en hen te helpen de nieuwe uitdagingen van de digitale drukindustrie aan te gaan.”  

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.