Zoek

Bringing colour back

Bringing colour back

Van 12 tot 15 oktober vond The Global Print Expo plaats in Amsterdam. Een succes op zich gezien de vorige edities tot 3 maal toe werden geannuleerd door gekende redenen en er lang onzekerheid was over het al dan niet doorgaan van de show in Amsterdam. 

Met een pak minder exposanten (vooral geen Amerikanen en of Chinezen) werd het een fijne Europese beurs met maar liefst 7000 bezoekers uit de sign en print branche. 

Voor het eerst ook exposeerden we met Fespa Belgium. Voor de opening van de beurs was er een samenkomst met de andere 36 Fespa landen waar we merkten dat er nog altijd grote verschillen zijn in de opstart van activiteiten post corona en een directe relatie met het aantal gevaccineerde inwoners. 

Een Fespa bus werd ingelegd op woensdagmorgen om vanuit Gent en Antwerpen de beurs te bezoeken. 

De Fespa stand fungeerde als een deugdzaam rustpunt voor de vele Belgen die afgezakt waren naar Amsterdam. We konden nog eens 10 nieuwe leden overtuigen om van onze familie lid te worden en 2 nieuwe sponsors gaven hun commitment om ons project te steunen. 

Op woensdag middag hadden we een leuke meet and great met onze noorderburen van Fespa Nederland en werden voorzichtige plannen gesmeed om volgend jaar een gemeenschappelijke studiereis naar Noord-Italie te organiseren. 

De kers op de taart van 2 jaar Fespa België was het dinner in het hotel NH Barbizon Palace in het hartje van Amsterdam waar we maar liefst 67 Belgen verzamelden met een passie voor sign en print. 

Positiviteit allom omdat we weer beurzen kunnen bezoeken, mensen de hand schudden, printen en kleur te geven aan het leven, dit is onze missie! 

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.