Zoek

Blijf koel met Spandex: Overwin de hitte met zonwerende raamfolies!

Blijf koel met Spandex: Overwin de hitte met zonwerende raamfolies!

De eerste hittegolf van het jaar is een feit en het zal allicht niet de laatste zijn. De zon heeft genadeloos gebrand, en de hitte heeft ons allen in haar greep gehouden. Het is niet te laat om aan de slag te gaan met zonwerende raamfolies geleverd door Spandex!

Spandex begrijpt de behoefte aan comfort tijdens deze hittegolf en heeft de perfecte oplossing om ruimtes koel te houden. Dankzij de innovatieve zonwerende folies kan de hitte buiten worden gehouden terwijl binnenshuis een aangename temperatuur heerst.

Deze window films zijn speciaal ontworpen om zonnestralen te weerkaatsen en te absorberen waardoor ze drastisch de binnentemperatuur verminderen. Dit verbetert het persoonlijke comfort en draagt bij aan besparing op het energieverbruik van airconditioning. De verschillende tinten en spiegeleffecten van deze UV-beschermende folies verminderen bijna 99% van de inkomende ultraviolet stralen.

Spandex biedt een breed scala aan raamfolies, variërend in kleur, tint en stijl, zodat we u de perfecte folie kunnen aanbieden die past bij uw behoeften en interieurontwerp. Of u nu op zoek bent naar een subtiele tint of een gedurfde kleur, Spandex heeft het allemaal. Bovendien, leveren wij de beste merken window films aan waaronder 3M™, Avery Dennison®, ImagePerfect™ en Solar Screen. 

Zit u op dit moment in de hitte te puffen? Neem vandaag nog contact op met Spandex en bestel uw zonwerende folies!

Link: https://shop.spandex.com/nl_BE/productcatelogus/architecturale-folies/architecturale-raamfolies/raamfolies-voor-klimaatcontrole/c/YK0

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.