Zoek

Bezoek Grafityp tijdens FESPA MÜNCHEN

Bezoek Grafityp tijdens FESPA MÜNCHEN

Grafityp neemt ook dit jaar weer deel aan de Fespa Global Print Expo in München. Je vindt de Belgische foliefabrikant in hal A1, standnummer C45.

Tijdens de beurs ligt de focus enerzijds op duurzaamheid en de duurzame Grafityp producten, en anderzijds op het volledige gamma van OMEGA-SKINZ wrapfilms.

Duurzaam gamma

Grafityp biedt al een aantal jaren PVC-vrije films aan. In eerste instantie ging het om beletteringsfilms, later kwamen daar ook print media, laminaten, wrapfilms en zelfs etched glass films bij. Zij vormen het perfecte, milieuvriendelijke alternatief voor de alom gekende PVC films. Grafityp stelt je tijdens Fespa Global Print Expo graag het volledige gamma PVC-vrije films voor.

Nieuwe Omega-Skinz film

Omega-Skinz is een nieuwe, revolutionaire wrapfilm die voortvloeide uit de nauwe samenwerking tussen Grafityp Selfadhesive Products en SOTT. 

Tijdens Fespa Global Print Expo wordt de nieuwste Omega-Skinz carbonfilm voorgesteld: OS-1978 Dionero. Deze carbonfilm is donkerder in vergelijking met de reeds langer bestaande versie, en de carbonstructuur is groter.

Upgrade

Een ander product dat in de schijnwerpers wordt gezet is Grafiprint LAMPVF, een upgrade van het vroegere LAMPDF. Het nieuwe LAMPVF is een 25µm gecoëxtrudeerd polyvinyl-fluoride anti-graffiti laminaat dat kan gebruikt worden om prints te beschermen tegen graffiti, vlekken, slijtage, krassen en UV-licht.

Wenst u meer informatie over de Grafityp producten? Spring gerust even binnen op stand A1/C45.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.