Zoek

Bezoek Antalis op Fespa in Amsterdam (19 – 22 maart 2024)

Bezoek Antalis op Fespa in Amsterdam (19 – 22 maart 2024)

Op stand 5-H60  presenteert Antalis zijn nieuwste duurzame innovaties op het gebied van visuele communicatie, het nieuwste Coala-assortiment en inspirerende producten voor interieur design en carwrapping.

Profiteer van deze unieke kans, registreer hier met promo code EXHP65 en laat u inspireren door de innovaties van Antalis.

1° Antalis presenteert de SwitchGreen Box

Antalis ondersteunt merken en drukkers in hun ecologische transitie met zijn nieuwe tool, de SwitchGreen Box. Deze educatieve box zal worden gepresenteerd op Fespa Global Print Expo. De SwitchGreen Box bevat tot 40 speciaal ontwikkelde printmedia (papier, karton en andere materialen), duurzamere alternatieven voor de “klassieke”media. Ontdek alle eco-verantwoorde oplossingen voor visuele communicatie in de SwitchGreen Box!   

2° Maak kennis met de nieuwste producten uit het Coala-assortiment

Coala is hét gespecialiseerde merk voor grootformaat. Dit jaar wordt het Coala-assortiment uitgebreid met het nieuwe Coala Magforce assortiment magnetische producten en met nieuwe producten in het Coala Folio vinyl assortiment, een selectie zelfklevende folies in vellen en op rollen die speciaal zijn ontworpen voor UV-zeefdruk- en offsetdruktechnologieën.

3° Ontdek de “Wrap & Remix by antalis”-challenge, de grootste competitie voor car wrappers in Europa

Antalis lanceert de “Wrap & Remix by antalis”-challenge voor al zijn klanten en prospects. Zij kunnen zich van 1 februari tot 30 juni 2024 voor de challenge registreren op de website wrapandremixbyantalis.com en een bestelling plaatsen van zelfklevende vinylsoorten voor carwrapping van topmerken zoals Arlon, Orafol en Legend PPF. Klanten verdienen punten met deze aankopen en maken kans op één van de 100 geweldige prijzen met als hoofdprijs een Ford Mustang 350GT Shelby clone uit 1965 die op de Antalis stand te bewonderen is. 

Gedurende de hele beurs zullen er twee keer per dag car wrapping demonstraties op deze legendarische Ford Mustang worden gegeven.

4° Antalis bevestigt zijn aanwezigheid in de wereld van interieur design

Op de Antalis-stand kunnen bezoekers kennis maken met de nieuwe producten in het Coala Interior Film assortiment. Hiervoor worden dagelijks verschillende productdemonstraties op de stand georganiseerd. Op de stand vindt u ook ‘The Book#2’ , een samenvatting van de laatste editie van de Antalis Interior Design Award 2022-2023 met een overzicht van de meest adembenemende interieurprojecten van de wedstrijd.

Meer weten? Neem contact op met Antalis via visualcom.be@antalis.com – +32 (0)2 451 12 00 of  registreer hier met promo code EXHP65 voor Fespa Global Print Expo.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.