Zoek

Bergertextiles: Uw Creatieve Partner voor Textieloplossingen. Ondersteund door de Kracht van Spandex

Bergertextiles: Uw Creatieve Partner voor Textieloplossingen. Ondersteund door de Kracht van Spandex

Bergertextiles is een trots onderdeel van de Spandex Group. Met tevredenheid kijkt het terug op bijna 170 jaar ervaring in de textielindustrie. De geschiedenis van Berger begon als groothandelaar in diverse katoenen stoffen voor podia, theaters en grote handbeschilderde doeken. Maar vandaag staat het bedrijf vooral bekend om zijn innovatieve digitale printtechnologie en het coaten van stoffen voor duurzame, hoogwaardige resultaten.

Bij Bergertextiles heeft men een scherp oog voor innovatie en kwaliteit. Voortdurend wordt het productaanbod en de processen verbeterd, wat resulteert in geavanceerde producten, waaronder het paradepaardje Samba en Samba Green. Berger begrijpt dat elk project uniek is en biedt u een uitgebreid scala aan textielproducten en accessoires, perfect afgestemd op verschillende toepassingen. Van opvallende lichtboxen tot high-impact beursstands en professionele displays, Berger heeft de juiste oplossing voor u.

Wat Bergertextiles onderscheidt, is het vermogen om maatwerk te leveren. Of u nu op zoek bent naar duurzame of milieuvriendelijke materialen, het team van experts staat klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij het kiezen van de juiste materialen en technieken voor uw specifieke project. 

Bergertextiles richt zich niet alleen op producten; ze bieden ook een complete service-ervaring. Van kwaliteitsmanagement tot technische ondersteuning, logistiek en trainingen voor klanten en medewerkers, wordt ervoor gezorgd dat u zich gesteund voelt gedurende het hele proces. 

Met Bergertextiles aan uw zijde maken we graag uw textielideeën werkelijkheid, of u nu een ervaren professional bent of een nieuwkomer in de industrie. Neem vandaag nog contact op met Spandex en ontdek hoe we uw project tot een succes kunnen maken.

Link: https://bergertextiles.com/?lang=en

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.