Zoeken

Benelux Online Print Event strijkt voor de eerste keer neer in Nederland 

Benelux Online Print Event strijkt voor de eerste keer neer in Nederland 

Turnhout, 2 Februari 2023 –  VIGC pakt dit jaar opnieuw uit met een sterk programma rond e-commercie in de grafische sector tijdens het BOPE event (Benelux Online Print Event  powered by Four Pees). Deze vijfde editie zal doorgaan op 15 maart, en voor het eerst in zijn geschiedenis net over de Belgische grens, in de Next Level eventlocatie van Easyfairs in Gorinchem.

BOPE, dat ondertussen een gevestigde waarde is binnen de Benelux Online Print industrie, creëert een platform voor iedereen die bezig is met online print. Het is dé ontmoetingsplek om informatie te vergaren over personalisatie, digitale transformatie, e-commerce en web-to-print voor productiebedrijven, leveranciers& opleidingsverstrekkers.

Dit jaar zullen internationale experten elk vanuit hun eigen perspectief inzichten delen aan de hand van inspirerende sectoranalyses en case studies:

  • Bernd Zipper (DE), CEO Zipcon

Status Quo: Online Print – Quo Vadis, dear Mothership?

  • Tom Peire (BE), CEO Four Pees

Connected Automation

  • Richard Askam (UK), TEDx Talker. Connector. Broadcaster. Coach

Personalised Children’s Storybooks and their online revolution

  • Roland Keppler (DE), CEO Onlineprinters

Opportunities in the European printing environment

  • Martijn Eier (NL), CEO & Co-founder Cloudprinter.com

The practical and workflow side of stepping into the platform economy

  • Ed Sander (NL), China Digital Tech Analyst

E-commerce in China

BOPE is de jaarlijkse afspraak voor iedereen die online print in zijn bedrijfsmodel heeft geïntegreerd of gaat integreren. Met 140 deelnemers verwelkomde BOPE vorig jaar Europese bedrijfeigenaars, CEO’s, COO’s en afdelingsverantwoordelijken.

Dit jaar wil VIGC BOPE koppelen aan een bezoek aan de Sign & Print Expo. Door dit unieke concept wordt kennisoverdracht en netwerking m.b.t. online print gekoppeld aan een beursbezoek. 

Na het BOPE event, is er een netwerkmoment waar jullie kunnen kennis maken met het Belgian Beer Café.Hier kan je deelnemen aan een echte Belgische bierdegustatie, verzorgd door professionele biersommeliers.

Wie onbezorgd naar BOPE wil afreizen, kan gebruik maken van de VIGC-busregeling (inclusief ontbijt) die standaard inbegrepen zit in het toegangsticket. Er worden twee routes aangeboden: Gent-Antwerpen-Gorinchem en Leuven-Mechelen-Antwerpen-Gorinchem.  

Jos Steutelings, Managing Director VIGC is alvast enthousiast: “We speelden al een tijdje met het idee om BOPE uit te breiden naar Nederland en zijn blij dat in 2023 we eindelijk de grens oversteken. Het is de perfecte manier om een breder publiek aan te spreken. Daarnaast willen we de dag optimaal benutten door na het BOPE event een bezoek te brengen aan de tweede dag van de Sign & Print expo. Deze perfecte combinatie zorgt voor een dag vol kennis, informatie & hopelijk nieuwe inzichten voor de deelnemers om van 2023 opnieuw een succesjaar te maken in de print industrie.”

Het volledige programma alsook het bestellen van tickets is te vinden op: Benelux Online Print Event – #BOPE23 – VIGC

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.