Zoeken

Ben jij het geklapper ook zo zat?

Ben jij het geklapper ook zo zat?

Bij veel bedrijven kom je nog steeds de ouderwetse Sinus vouwmachines tegen, beter bekend als ‘klappers’, vanwege het storende geluid dat ze produceren en de risico’s die ze met zich meebrengen. De ROWE VarioFold biedt de perfecte oplossing – geavanceerd, geruisloos en elektrisch.

Deze innovatieve vouwmachine, ontworpen door de toonaangevende Duitse fabrikant ROWE, is niet alleen fluisterstil, maar voldoet ook aan de hoogste veiligheidsnormen volgens de Arbo-normen, met CE-certificering om verwondingen en gehoorbeschadiging te voorkomen. Met een handige invoertafel en opvangsysteem is efficiëntie gegarandeerd, terwijl de Duitse degelijkheid zorgt voor betrouwbare kwaliteit.

Waarom overstappen op de ROWE VarioFold? Het is de sleutel tot een geluidsvrije, veilige en gemakkelijke vouwervaring. Mis de inruilactie niet: ruil je oude Sinus in en ontvang €800,- korting op de ROWE VarioFold. Maak de overstap naar een stille en efficiënte vouwmachine en geniet van de voordelen van Duitse kwaliteit.

De ROWE VarioFold vormt ook een perfecte combinatie met de nieuw gelanceerde HP DesignJet T850 en T950 printers. Deze printers, ontworpen voor het kopiëren, scannen en printen van A3-documenten en A1/A0-tekeningen, brengen efficiëntie naar een nieuw niveau. De prints van de HP worden naadloos gevouwen door de ROWE VarioFold. Lever je oude HP en Sinus in en ontvang dubbel inruilvoordeel! Upgrade vandaag nog naar een stille, veilige en efficiënte werkplek.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.