Zoek

Antalis presenteert de “The Wrap & Remix by antalis” Challenge

Antalis presenteert de “The Wrap & Remix by antalis” Challenge

Als toonaangevende distributeur lanceert Antalis een Europese wedstrijd omtrent car wrapping producten zoals nog nooit eerder is gehouden: “The Wrap & Remix by antalis” Challenge, van februari tot en met 30 juni 2024!

Grijp nu uw kans om een Ford Mustang 350GT Shelby clone uit 1965 te winnen, of een van de meer dan 100 ongelooflijke prijzen, zoals een VIP-pakket voor 2 personen voor de volgende Formule 1 Grand Prix in Monza of in Spa-Francorchamps of zeer geavanceerde technische apparatuur.

Deelnemen is eenvoudig!

Verdien punten door deelnemende producten voor car wrapping te kopen bij Antalis België:

Het enige dat u hoeft te doen is u inschrijven op de website van de wedstrijd, wrapandremixbyantalis.com om zo al 30 startpunten te ontvangen. Bij elke aankoopschijf van € 10,- van in aanmerking komende producten wordt 1 extra punt verdiend, met de mogelijkheid om deze punten te vermenigvuldigen dankzij boosters die aan het begin van elke maand bekend worden gemaakt.

Tekstvak: Ontdek de Challenge

De gelukkige winnaar van de Ford Mustang wordt op 12 juli 2024 bekendgemaakt uit de top 100 deelnemers, tijdens een live event op Facebook.

Meer weten over de “The Wrap & Remix by antalis” Challenge? Neem contact op met Antalis via visualcom.be@antalis.com – +32 (0)2 451 12 00 of kijk op wrapandremixbyantalis.com

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.