Zoek

ANTALIS INTERIOR DESIGN AWARD – De kunst van transformeren!

ANTALIS INTERIOR DESIGN AWARD – De kunst van transformeren!

Na de vier maanden durende competitie heeft Antalis de winnaars van haar Antalis Interior Design Award bekendgemaakt. De jury, bestaande uit wereldberoemde Designspelers uit Europese landen, heeft de meest creatieve en verassende projecten beloond.

Een Belgisch project is verkozen tot winnaar van de Public Building Prize.

Proficiat aan Daniel Buren, Stéphane Uhoda en Etienne Fraikin (Visual Impact) voor het prachtige werk in het station Luik-Guillemins: “Comme tombée du ciel, les couleurs in situ et en mouvement”.

Op initiatief van de groep Uhoda, die het project uitvoerde, in samenwerking met de NMBS en met de steun van publieke en private partners, werd het station van Luik-Guillemins de plaats van een groots artistiek project: een monumentaal en tijdelijk werk van Daniel Buren, een van de meest internationaal bekende Franse kunstenaars.

Op het glazen dak van het station Luik-Guillemins werd een groot aantal gekleurde polymeerfolies aangebracht, die een prachtig licht- en kleurenspel creëren, in harmonie met het architecturale gebouw en zijn omgeving. De kleurprojecties verspreiden zich door het station als het natuurlijke licht beweegt.

Visual Impact zorgde voor de voorbereiding en het versnijden van de Oracal 8300 en 8500 polymeerfilms die bij Antalis waren gekocht.

Mocht u in de buurt van Luik komen, aarzel dan niet om het werk van Daniel Buren tot 15 oktober 2023 te gaan bewonderen.

Meer weten over alle winnaars van de Antalis Interior Design Award? Neem contact op met Antalis via visualcom.be@antalis.com – +32 (0)2 451 12 00 of kijk op www.AntalisInteriorDesignAward.com

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.