Zoeken

Agfa zet een waaier aan printapplicaties in de kijker op FESPA 2022

Agfa zet een waaier aan printapplicaties in de kijker op FESPA 2022

Onder het motto ‘Think Inkjet. Think Agfa’, zal Agfa van 31 mei tot 3 juni de FESPA-bezoekers in Berlijn zijn nieuwste inkjetdruk-oplossingen tonen.

•  Golfkartonnen displays met vernis

De Jeti Tauro H3300 HS LED is het nieuwste lid van Agfa’s printerfamilie van robuuste 3.3 m brede hybride inkjetprinters. De nieuwe printer biedt makers van golfkartonnen displays de optie om een laagje glanzende of matte vernis aan te brengen – ofwel over de hele oppervlakte (flood varnish) ofwel alleen op bepaalde vlakken (spot varnish). Vernis geeft de prints een luxueus uitzicht, en beschermt ze ook in zeker mate.

Levendige soft signage

De 3.2 m Avinci CX3200-sublimatieprinter produceert een hoge drukkwaliteit op een breed gamma van polyestergebaseerd textiel voor signalisatie, interieurdecoratie en kleding. Rechtstreeks op textiel kunnen drukken is eenvoudig en snel, en ideaal voor toepassingen zoals vlaggen. De Avinci kan echter ook op transferpapier drukken, wat ideaal is voor superscherpe backlitprints en voor zeer rekbare stoffen, en ook het doordrukken van inkt en de verspilling van media besperkt.

•  Flexibele media – zelfs de dunste, meest hittegevoelige

De Oberon RTR3300 is een robuuste 3.3 m rollenprinter die een uitstekende drukkwaliteit combineert met een hoge productiviteit en een uniek gebruiksgemak. Dankzij de UV LED-curing en de watergekoelde tafel kan de Oberon zelfs de meest hittegevoelige materialen aan. De dual-roll-optie zorgt voor efficiënt drukken op twee kleinere rollen.

De printers op Agfa’s stand zullen aangestuurd worden door de laatste versie van Agfa’s Asanti workflowsoftware.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.