Zoeken

Acuity Ultra Hybrid LED printer, één platform, onbeperkte mogelijkheden.

Acuity Ultra Hybrid LED printer, één platform, onbeperkte mogelijkheden.

Dankzij de combinatie van intelligente ontwerpkenmerken en het gebruik van Fujifilm’s nieuwe Uvijet UH high performance inkt, is de Acuity Ultra Hybrid LED één van de meest veelzijdige platforms op de markt markt en in staat om een reeks aan toepassingen te produceren met zowel hoge kwaliteit als hoge snelheid. 

De Acuity Ultra Hybrid LED is een high-end printer, ontworpen om op harde en flexibele media te printen op een platform van 3,3 m en max 218 m² per uur rollenmedia. De printer produceert bijna fotografische kwaliteitprints dankzij 3.5 picoliter greyscale printkoppen en een printresolutie van 1200 x 1200 dpi.

De printer is ontworpen met de operator in gedachten: er is een reeks geavanceerde functies opgenomen om de werking van de machine te verbeteren en de uptime te maximaliseren. 

Er is zo veel meer te vertellen en te laten zien. Dat kan nu. Boek nu uw demo en bekijk de voordelen van de Ultra Hybrid LED printer zelf. Voor eventuele vragen contacteer onze accountmanager Olivier Wellens, te bereiken op 0476 791386. 

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.