Zoek

Acuity Prime Hybrid LED UV-printer, veelzijdig en uiterst betrouwbaar

Acuity Prime Hybrid LED UV-printer, veelzijdig en uiterst betrouwbaar

De jongste toevoeging aan Fujifilm’s nieuwe Acuity-lijn is de Prime Hybrid, een hybride LED-UV-printer die zowel op rol- als op plaatmateriaal kan printen. Het ontwerp is gebaseerd op de bekroonde Acuity Prime, inclusief de printkopwagen, het Uvijet inktsysteem, het automatisch printkoponderhoudssysteem (APMS) en de intuïtieve software-interface. 

De Acuity Prime Hybrid verwerkt als flatbedprinter stijve media tot 2050 mm breed tot 51 mm dik en kan tegelijkertijd printen op vier stijve media bij een snelheid van 92 m² per uur. De rollenconfiguratie kan worden voorzien van twee rollen van elk 0,9 m breed met een snelheid tot 141 m² per uur. De Uvijet inkt met GREENGUARD Gold-certificering maakt deze printer geschikt voor bijvoorbeeld de productie van behang. En dankzij een langdurig luchtgekoeld LED-UV-uithardingssysteem kan er probleemloos op hittegevoelige media geprint worden. De Prime hybrid kan worden geconfigureerd met max. 7 kanalen met standaard CMYK en optioneel wit, transparant en primer en produceert prachtige afdrukken met druppelgroottes tot 7 picoliter. 

Er is zo veel meer te vertellen over de Prime hybrid dat wij u dat graag zelf willen laten zien. En dat kan nu. Boek nu uw demo en bekijk de voordelen van de Acuity Prime Hybrid LED-UV-printer zelf. Voor eventuele vragen contacteer onze accountmanager Olivier Wellens, te bereiken op 0476 791386. 

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.