Zoek

3Motion kiest voor MultiPress als administratieve ruggengraat van hun bedrijf

3Motion kiest voor MultiPress als administratieve ruggengraat van hun bedrijf

Dataline heeft er een nieuwe klant bij: 3Motion. Die naam heb je ongetwijfeld al gehoord, maar voor de zekerheid bieden wij toch een korte introductie. 3Motion is een succesvol printmediabedrijf gespecialiseerd in groot formaat digital printing. Lees verder voor wat je moet weten over deze Oost-Vlaamse printparel.

Tien jaar geleden werd 3Motion opgericht door Femke en haar man Wouter. Door hard werk en goede keuzes groeide het bedrijf uit tot wat het nu is: een groot team dat dagelijks een indrukwekkende hoeveelheid large format printopdrachten verwerkt. 

3Motion heeft doorheen de jaren continu geïnnoveerd en zo al grote stappen ondernomen om hun printproces zo efficiënt mogelijk te maken. Maar die efficiëntie kon nog opgedreven worden en zo kwam 3Motion bij MultiPress terecht. 3Motion zit ondertussen in de opstartfase van de MultiPress implementatie. 

Het doel is om met de MultiPress MIS/ERP software het calculatieproces preciezer en efficiënter vorm te geven, de administratieve last te verlagen en hun webshop te koppelen voor een nog grotere tijdswinst.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.