4676-Fespa-belgium-3Motion-2021-rgb-144

3Motion kiest voor MultiPress als administratieve ruggengraat van hun bedrijf

Dataline heeft er een nieuwe klant bij: 3Motion. Die naam heb je ongetwijfeld al gehoord, maar voor de zekerheid bieden wij toch een korte introductie. 3Motion is een succesvol printmediabedrijf gespecialiseerd in groot formaat digital printing. Lees verder voor wat je moet weten over deze Oost-Vlaamse printparel.

Tien jaar geleden werd 3Motion opgericht door Femke en haar man Wouter. Door hard werk en goede keuzes groeide het bedrijf uit tot wat het nu is: een groot team dat dagelijks een indrukwekkende hoeveelheid large format printopdrachten verwerkt. 

3Motion heeft doorheen de jaren continu geïnnoveerd en zo al grote stappen ondernomen om hun printproces zo efficiënt mogelijk te maken. Maar die efficiëntie kon nog opgedreven worden en zo kwam 3Motion bij MultiPress terecht. 3Motion zit ondertussen in de opstartfase van de MultiPress implementatie. 

Het doel is om met de MultiPress MIS/ERP software het calculatieproces preciezer en efficiënter vorm te geven, de administratieve last te verlagen en hun webshop te koppelen voor een nog grotere tijdswinst.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email