FESPA Global Print Expo 2024, 19 – 22 March 2024, RAI, Amsterdam, Netherlands

FESPA Global Print Expo 2024, 19 – 22 March 2024, RAI, Amsterdam, Netherlands

FESPA Global Print Expo 2024 vindt plaats van 19 – 22 maart in de RAI Amsterdam, Nederland. Het evenement is Europa’s toonaangevende vakbeurs voor zeefdruk en digitaal, grootformaat printen en textielprinten.

The link to register for the Global Print Expo and European Sign Expo can be found here.

Your ACN code for registration is ACN03.

Honderden exposanten zullen hun nieuwste innovaties en productlanceringen presenteren op het gebied van grafische toepassingen, decoraties, verpakkingen, industriële en textieltoepassingen.

Geplande functies zijn onder meer:

World Wrap Masters Europe 2024 en World Wrap Masters Final 2024 – deze functie omvat trainingsworkshops, demonstraties van branchedeskundigen en de wedstrijden.
Sustainability Spotlight – geeft nuttig, informatief en bruikbaar advies om tegemoet te komen aan de behoeften van People, Planet en Profit.
FESPA Party – De FESPA Party Night mag je niet missen! Het is de ultieme kans om te netwerken in de branche, omringd door live entertainment, muziek, drankjes en geweldig gezelschap!
Meer functies worden bevestigd en aangekondigd in de aanloop naar het evenement
Bezoekers van de tentoonstelling kunnen kennis delen, nieuwe trends ontdekken, investeren in nieuwe machines of verbruiksartikelen en de nieuwste innovaties ontdekken die kleur tot leven brengen! FESPA Global Print Expo 2024 valt samen met European Signage Expo 2024 , Personalisatie Experience 2024 .
European Sign Expo is Europa’s toonaangevende beurs voor bewegwijzering en visuele communicatie en trekt ’s werelds leiders in de branche aan om hun nieuwste technologie en ontwikkelingen te demonstreren. Personalisatie Experience brengt duizenden belanghebbenden samen, van retailers, merken, bureaus tot drukkerijen en uitvoeringshuizen, en brengt hen in contact met softwareleveranciers en OEM’s om het potentieel van personalisatie in sportkleding, verpakkingen, producten, loyaliteit en op maat gemaakte interieurs te verkennen.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox. Je kan op elk moment terug uitschrijven

S'abonner à notre newsletter

Laissez votre nom et votre e-mail ici et recevez notre newsletter dans votre boîte aux lettres.
Vous pouvez vous désinscrire à tout moment.

Ontvang onze nieuwsbrief

Laat je naam en e-mail hier achter en ontvang onze nieuwsbrief in je mailbox.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.